Oferta

Nasza praca ukierunkowana jest na budowanie i kształtowanie gustów kulinarnych. Polscy Producenci wędlin należą do najlepszych w Europie. Staramy się wyselekcjonować z bardzo szerokiej rynkowej oferty to co najlepsze, tak pod względem jakości jak i walorów smakowych. Przywiązujemy szczególną uwagę do jakości bo to właśnie jakość jest dla nas priorytetem. Nasze 25 letnie doświadczenie to nasza oferta. Codziennie analizujemy nowości rynkowe, a te najbardziej interesujące wprowadzamy do naszej oferty.

Jeśli brakuje nam interesującego Cię produktu, powiedz nam o tym, jutro już będzie !

Jeśli nasze motto wpisuje się także w Twoją wizję to jesteśmy do usług ….

NOWOŚCI

Boczek domowy - surowiec na ten produkt pozyskiwany z półtusz klasy s, walory smakowe zawdzięcza odpowiednio dobranej temperaturze pieczenia
Szynka z pieprzem - surowiec na ten produkt pozyskiwany z półtusz klasy s, dodatek mieszanki naturalnych pieprzów zapewnia wyjątkowy smak i oczywiście pieczemy.
Szynka z górnej półki - nazwa odzwierciedla jakość produktu ze 100 kg szynki uzyskujemy 80 kg pysznego produktu gotowego
Szynka śwarna -      prawie  zgrabna jak nasze góralki. a w smaku tylko trochę im ustępuje
Szynka bez dymu  -  górna zrazowa to podstawa , trochę przypraw , wędzarnia co nie działa , ale parzyć potrafi.
Pasztet najdroższy -  całego kurczaka trzeba ugotować, obrać mięso od kości dodać ciut podgardla zmielić ,doprawić i upiec .  i nie zapomnieć tego robić z sercem.
Kiełbasa podhalańska pieczona -100 kg produktu uzyskujemy ze 130 kg mięsa, przyprawy tylko naturalne mielone bezpośrednio przed  produkcją  i do tego sporo cierpliwości wędzarza .
Kaszanka góralska  - mięsa i skwarek nie żałujemy cebula też być musi ale to wszystko trzeba grubo zasypać pieprzem najlepszej jakości.
Karczek z pieprzem - surowiec na ten produkt pozyskiwany z półtusz klasy s, dodatek mieszanki naturalnych pieprzów zapewnia wyjątkowy smak i oczywiście pieczemy,
Kabanos pieczony - 100 kg produktu uzyskujemy ze 150 kg mięsa, przyprawy tylko naturalne mielone bezpośrednio przed produkcją i do tego sporo cierpliwości wędzarza
Boczek z pieprzem - surowiec na ten produkt pozyskiwany z półtusz klasy s, dodatek mieszanki naturalnych pieprzów zapewnia wyjątkowy smak i oczywiście pieczemy.

GAZETKA

banasik-04-2021-pdf.io_
Oferta produktów:
Unia Europejska Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego