Oferta
Nasza praca ukierunkowana jest na budowanie i kształtowanie gustów kulinarnych. Polscy Producenci wędlin należą do najlepszych w Europie. Staramy się wyselekcjonować z bardzo szerokiej rynkowej oferty to co najlepsze, tak pod względem jakości jak i walorów smakowych. Przywiązujemy szczególną uwagę do jakości bo to właśnie jakość jest dla nas priorytetem. Nasze 25 letnie doświadczenie to nasza oferta. Codziennie analizujemy nowości rynkowe, a te najbardziej interesujące wprowadzamy do naszej oferty.
- Ponad 1000 pozycji asortymentowych,
- Ponad 100 producentów,
- Wędliny,
- Mięso wieprzowe, wołowe,
- Drób w tym indyk, kaczka, gęś,
- Wyroby garmażeryjne,
- Sery,
- Przekąski.
Jeśli brakuje nam interesującego Cię produktu, powiedz nam o tym, jutro już będzie !
Jeśli nasze motto wpisuje się także w Twoją wizję to jesteśmy do usług ….
Boczek domowy - surowiec na ten produkt pozyskiwany z półtusz klasy s, walory smakowe zawdzięcza odpowiednio dobranej temperaturze pieczenia
Szynka z pieprzem - surowiec na ten produkt pozyskiwany z półtusz klasy s, dodatek mieszanki naturalnych pieprzów zapewnia wyjątkowy smak i oczywiście pieczemy.
Szynka z górnej półki - nazwa odzwierciedla jakość produktu ze 100 kg szynki uzyskujemy 80 kg pysznego produktu gotowego
Szynka śwarna - prawie zgrabna jak nasze góralki. a w smaku tylko trochę im ustępuje
Szynka bez dymu - górna zrazowa to podstawa , trochę przypraw , wędzarnia co nie działa , ale parzyć potrafi.
Pasztet najdroższy - całego kurczaka trzeba ugotować, obrać mięso od kości dodać ciut podgardla zmielić ,doprawić i upiec . i nie zapomnieć tego robić z sercem.
Kiełbasa podhalańska pieczona -100 kg produktu uzyskujemy ze 130 kg mięsa, przyprawy tylko naturalne mielone bezpośrednio przed produkcją i do tego sporo cierpliwości wędzarza .
Kaszanka góralska - mięsa i skwarek nie żałujemy cebula też być musi ale to wszystko trzeba grubo zasypać pieprzem najlepszej jakości.
Karczek z pieprzem - surowiec na ten produkt pozyskiwany z półtusz klasy s, dodatek mieszanki naturalnych pieprzów zapewnia wyjątkowy smak i oczywiście pieczemy,
Kabanos pieczony - 100 kg produktu uzyskujemy ze 150 kg mięsa, przyprawy tylko naturalne mielone bezpośrednio przed produkcją i do tego sporo cierpliwości wędzarza
Boczek z pieprzem - surowiec na ten produkt pozyskiwany z półtusz klasy s, dodatek mieszanki naturalnych pieprzów zapewnia wyjątkowy smak i oczywiście pieczemy.