Offer

Our work is focused on building and shaping the culinary tastes. Polish cold cuts producers are among the best in Europe. We try to select from a very wide market offer the best, both in terms of quality and taste. We pay special attention to quality because it is a priority for us. Our offer is 25 years of experience. We analyze new market, and the most interesting ones we introduce to our offer.

If our motto also fits into your vision we are at your service ….

New products

Boczek domowy - surowiec na ten produkt pozyskiwany z półtusz klasy s, walory smakowe zawdzięcza odpowiednio dobranej temperaturze pieczenia
Szynka z pieprzem - surowiec na ten produkt pozyskiwany z półtusz klasy s, dodatek mieszanki naturalnych pieprzów zapewnia wyjątkowy smak i oczywiście pieczemy.
Szynka z górnej półki - nazwa odzwierciedla jakość produktu ze 100 kg szynki uzyskujemy 80 kg pysznego produktu gotowego
Szynka śwarna -      prawie  zgrabna jak nasze góralki. a w smaku tylko trochę im ustępuje
Szynka bez dymu  -  górna zrazowa to podstawa , trochę przypraw , wędzarnia co nie działa , ale parzyć potrafi.
Pasztet najdroższy -  całego kurczaka trzeba ugotować, obrać mięso od kości dodać ciut podgardla zmielić ,doprawić i upiec .  i nie zapomnieć tego robić z sercem.
Kiełbasa podhalańska pieczona -100 kg produktu uzyskujemy ze 130 kg mięsa, przyprawy tylko naturalne mielone bezpośrednio przed  produkcją  i do tego sporo cierpliwości wędzarza .
Kaszanka góralska  - mięsa i skwarek nie żałujemy cebula też być musi ale to wszystko trzeba grubo zasypać pieprzem najlepszej jakości.
Karczek z pieprzem - surowiec na ten produkt pozyskiwany z półtusz klasy s, dodatek mieszanki naturalnych pieprzów zapewnia wyjątkowy smak i oczywiście pieczemy,
Kabanos pieczony - 100 kg produktu uzyskujemy ze 150 kg mięsa, przyprawy tylko naturalne mielone bezpośrednio przed produkcją i do tego sporo cierpliwości wędzarza
Boczek z pieprzem - surowiec na ten produkt pozyskiwany z półtusz klasy s, dodatek mieszanki naturalnych pieprzów zapewnia wyjątkowy smak i oczywiście pieczemy.

Newspaper

banasik-2017.01
Offer products:
Unia Europejska Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego